Aelia restaurant

ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έμπνευση κι αυθεντικότητα είναι οι λέξεις που περιγράφουν την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία τoυ Aelia Resto. Ανακαλύψτε τη Μεσογειακή Γαστρονομία εμπλουτισμένη με τη δημιουργική φαντασία του σεφ μας. Το φαγητό μας παρασκευάζεται με τα πιο φρέσκα προϊόντα. Το μενού μας βαδίζει επιδέξια μεταξύ παραδοσιακής κουζίνας και γαστρονομικής εφευρετικότητας. Τα μάτια σας θα ενθουσιαστούν με το ζεστό, διακριτικό περιβάλλον και το στόμα σας με τις ιδιαίτερες γεύσεις που θα σας ταξιδεψουν.

Το AELIA RESTO ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ

Τα εξαίσια πιάτα μας αξίζουν μια προσεκτικά λίστα κρασιών με ένα χαρτοφυλάκιο εγχώριων και διεθνών παραγωγών.

Η εξαιρετική λίστα κρασιών θα εκπλήξει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού!

Λιγα λογια για τον chef μας

Σταμάτιος Μαρκιανός Συνάγρης Alexander. Γεννήθηκε 5/8/1969 στην Γλυφάδα Αττικής. Σπούδασε στην ΣΤΕ σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Ανάβυσσου και ήταν υποψήφιος για υποτροφία. Είναι τελειόφοιτος της GASTGEWERBEFACHSCH  SCHOOL καθώς και την OZEKI COOKING SCHOOL. Έχει παρακολουθήσει ταχύρρυθμα σεμινάρια στην Σιγκαπούρη όπως σκάλισμα φρούτων βουτύρου και πάγου. Εργάστηκε σε πολυτελή εστιατόρια στην Αμερική δίπλα σε διάσημους CHEF. Έχει πολυετή εμπειρία στην Ευρώπη, έχει λάβει βραβεύσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και Ολυμπιάδες καθώς και βραβεύσεις σε Michelin εστιατόρια ανά τον κόσμο. Αν και γνώστης παγκόσμιας κουζίνας και έχοντας 35 ενεργά έτη το πάθος του και η αγάπη είναι στην ελληνική δημιουργική κουζίνα. Έχει συνεργαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ως executive food styling στην Ελλάδα όπως Open TV και ZDF Γερμανία με τον διάσημο chef Frank Rossini, (μπακ ραουντ). Πολλοί συνάδελφοί του τον αποκαλούν ως Picasso της ελληνικής γαστρονομίας, καθώς τα πιάτα του ξεχωρίζουν από την άψογη οπτική αρμονία πάνω σε γαστρονομικά μικρά θαύματα. Είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων ελληνικής γαστρονομίας όπως και πιστοποιημένος καθηγητής μαγειρικής της Academy of Gastronomy Greece.